Βίντεο ντοκουμέντο από την εισβολή τεσσάρων κουκουλοφόρων σε εταιρεία ενοικίασης ταξί φέρνει στην δημοσιότητα το astinomiko.gr.

Οι δράστες έκοψαν τα ρολά της επιχείρησης, που βρίσκεται στην λεωφόρο Σαλαμίνος στο Κερατσίνι, λίγο μετά τις δυο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς ένα συγκεκριμένο συρτάρι το οποίο διέρρηξαν με την βοήθεια λοστού. Παρά τον συναγερμό που «ούρλιαζε», τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο σε χρόνο μηδέν όπως επίσης και έναν φίλο του ιδιοκτήτη, οι δράστες δεν πτοήθηκαν.

Έμειναν μέσα στην επιχείρηση για περίπου τέσσερα λεπτά και έφυγαν τρέχοντας μέσω της λεωφόρου Σαλαμίνος. Όπως κατέγραψαν μάλιστα οι κάμερες, οι… ατζαμήδες διαρρήκτες έσκυβαν στον δρόμο να μαζέψουν τα ευρώ που τους είχαν πέσει. Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έκανε αναζητήσεις στην περιοχή χωρίς να εντοπίσει τους τέσσερις εισβολείς ενώ εξετάζει καρέ καρέ το βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, λίγες ώρες μετά την διάρρηξη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος θέλησε να του… υποδείξει τους «υπεύθυνους» για την διάρρηξη.

Πηγή: astinomiko.gr

Smart Start