• Δευ - Κυρ 8.00 - 22:00
  • Πλ. Εσπεριδων 3, Γλυφαδα, Αθηνα
  • 6936 133 057

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος klemena.gr και η ομάδα “Εύρεση Κλεμμένων” στο Facebook δεν αναλαμβάνουν καμία οικονομική συναλλαγή και δεν ευθύνονται για καμία οικονομική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει μεταξύ τρίτων του ιστότοπου και αντίστοιχα και της ομάδας του Facebook.

Οι φωτογραφίες που καταχωρούνται από τα μέλη της ιστοσελίδας, δεν πρέπει να εμφανίζουν λογότυπα, διαφημιστικά ή άλλα διακριτικά τρίτων εταιρειών. Οποιαδήποτε παρόμοια φωτογραφία θα διαγράφεται μαζί με την καταχώρηση, από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Τρόπος Λειτουργίας

Για να δηλώσετε το κλεμμένο όχημά σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Email, στον ιστότοπο KLEMENA.GR για να δημιουργηθεί ο προσωπικός σας λογαριασμός. Έπειτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε στα ανάλογα πεδία που είναι υποχρεωτικά όπως π.χ. Μάρκα & μοντέλο, Πινακίδα, Χρώμα, τόπος κλοπής που είναι απαραίτητα στην προσπάθειά μας στην ανεύρεση του οχήματος.

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα διανέμονται σε κανέναν εκτός από την Ελληνική αστυνομία(εφόσον ζητηθούν) και τον διαχειριστή της ομάδας.

Έπειτα από την ανάρτηση του κατόχου οχήματος, η ανάρτηση θα ελέγχετε και θα επιβεβαιώνεται από τον διαχειριστή. Οι αναρτήσεις που δεν θα είναι σωστά συμπληρωμένες, είτε δεν θα μπορέσουν να επιβεβαιωθούν, είτε θα είναι συμπληρωμένες με ψεύτικα στοιχεία, ΔΕΝ θα επιβεβαιώνονται και θα διαγράφονται οριστικά.

Αναρτήσεις Facebook – Πληροφορίες

Με αφορμή κάποιου περιστατικού παρεξήγησης ανάμεσα στα μέλη, ενός ιδιοκτήτη που έκλεψαν το όχημα του και ένα μέλος που προσπάθησε να βοηθήσει, και βρέθηκε εμπλεκόμενος σε κατάθεση στην αστυνομία για το δικαστήριο. Επειδή έχουμε κι άλλα παρόμοια περιστατικά που τα μέλη φοβούνται για οποιοδήποτε λόγο να βρεθούν σε κάποια ανάλογη θέση. Αλλάξαμε λοιπόν τον τρόπο λειτουργίας των αναρτήσεων που δεν θα φαίνεται πια το όνομα και το προφίλ του κατόχου του οχήματος. Για οποιαδήποτε πληροφορία ενός κλεμμένου οχήματος τα μέλη θα πρέπει να επικοινωνούν με την διαχείριση και μόνο. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω μηνυμάτων ή email. Αν το μέλος που έχει δώσει μια πληροφορία, βοηθήσει τελικά στην ανεύρεση του οχήματος και επιθυμεί να αναφέρουμε το όνομά του είτε στο Facebook είτε στον ιδιοκτήτη, να μας το αναφέρει και θα το πράξουμε.

Ειδοποιήσεις

Απο τη στιγμή που δημιουργείτε ο προσωπικός σας λογαριασμός, αυτόματα δέχεστε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις σε κάθε νέα καταχώρηση που θα γινετα ιμελλοντικα απο κάποιιον άλλο χρήστη ή διαχειριστή της ομάδας

Από τη στιγμή που δημιουργείτε ο προσωπικός σας λογαριασμός, αυτόματα δέχεστε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις σε κάθε νέα καταχώρηση που θα γίνεται μελλοντικά από κάποιον άλλο χρήστη/μέλος ή διαχειριστή της ομάδας αλλά και των νέων που θα αναρτώνται στο blog της ιστοσελίδας.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται αυτά τα μηνύματα ειδοποιήσεων, μπορείτε να μας στείλετε ένα email με τη λέξη «Απεγγραφή Καταχωρήσεων» όσο αφορά τις νέες καταχωρήσεις και «Απεγγραφή Blog» όσο αφορά τις ειδοποιήσεις των νέων άρθρων στο blog μας.

Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στη ιστοσελίδα μας για να ειδοποιείστε για τα παραπάνω αναφερόμενα χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Η διαδικασία εγγραφής ενημερώσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο κάτω μέρος της Αρχικής σελίδας στη σημείο που γράφει «Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο», στο πεδίο αυτό εισάγεται την ηλεκτρονική σας διεύθυνση email και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ.

Αμοιβές

Οι ιδιοκτήτες που ορίζουν αμοιβή για την εύρεση του οχήματος τους, έχουν υποχρέωση να αποδώσουν την αμοιβή από τη στιγμή που βρεθεί το όχημα τους, στην ομάδα Εύρεση Κλεμμένων στον διαχειριστή Νίκο Παππά.

Ο μοναδικός όρος που υπάρχει στη ΜΗ απόδοση της αμοιβής από τον ιδιοκτήτη προς την ομάδα μας είναι εάν το όχημα βρεθεί από την αστυνομία μετά από εγκατάλειψη του οχήματος ύστερα από κάποια ληστεία ή τρακάρισμα του οχήματος.

Όταν κάποιος ιδιοκτήτης αποδίδει την αμοιβή στην ομάδα, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να αποδώσει το:

α) Το 50% της αμοιβής για ποσά μέχρι 500€, στο μέλος που βρήκε το όχημα.

β) Το 33,3% της αμοιβής για ποσά άνω των 501€, στο μέλος που βρήκε το όχημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν και αν βρεθεί το όχημα, ο διαχειριστής του ιστότοπου Νίκος Παππάς θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά(*μόνο από το συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό) για να σας καθοδηγήσει στον τρόπο παραλαβής του οχήματος. ΜΟΝΟ ο Νίκος Παππάς επικοινωνεί με τα μέλη της ομάδας από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς 6939938737, 6936133057.

Παρακαλούμε προσέξτε πάρα πολύ στους απατεώνες που υποδύονται τον Νίκο Παππά!!!

Αν το όχημα βρεθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να το αναφέρει στον διαχειριστή ώστε να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Τι πρέπει να προσέχουμε

  • Απαγορεύεται να κάνετε ανάρτηση οχήματος αν δεν είστε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης/ρια. Εκτός και μόνο αν είστε υπεύθυνος/η για το όχημα.
  • Απαγορεύονται οι αναρτήσεις παρατημένων οχημάτων με πινακίδες.
  • Παρακαλούμε να ελέγχετε όσο μπορείτε τα παρατημένα οχήματα πριν κάνετε την ανάρτηση του συγκεκριμένου οχήματος π.χ. ρωτήστε κάποιον από την γειτονιά αν ξέρει κάτι για το συγκεκριμένο όχημα
  • Παρακαλούμε προσέχετε στις αναρτήσεις παρατημένων οχημάτων.
  • Μη δώσετε ποτέ χρηματικό ποσό σε κάποιον που ισχυρίζεται πως ξέρει που βρίσκεται το κλεμμένο όχημά σας.
  • Προστατέψτε το όχημά με οτιδήποτε που σας παρέχει προστασία από κλοπή.
  • Μην αφήνεται ποτέ τα κλειδιά κάπου αλλού.

* ο τηλεφωνικός αριθμός αναγράφετε στη επικοινωνία του ιστότοπου αλλά και στις Πληροφορίες της ομάδας στο Facebook.