• Δευ - Κυρ 8.00 - 22:00
  • Πειραιώς 4, Αθήνα
  • 6970 133 266

Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

1. Τρόπος Λειτουργίας

Για να δηλώσετε το κλεμμένο όχημά σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία όπως Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο και Email, στον ιστότοπο KLEMENA.GR για να δημιουργηθεί ο προσωπικός σας λογαριασμός. Έπειτα θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία του οχήματος που κλάπηκε στα ανάλογα πεδία που είναι υποχρεωτικά όπως π.χ. Μάρκα & μοντέλο, Πινακίδα, Χρώμα, τόπος κλοπής που είναι απαραίτητα στην προσπάθειά μας στην ανεύρεση του οχήματος.

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα διανέμονται σε κανέναν εκτός από την Ελληνική αστυνομία(εφόσον ζητηθούν) και τον διαχειριστή της ομάδας.

Έπειτα από την ανάρτηση του κατόχου οχήματος, η ανάρτηση θα ελέγχετε και θα επιβεβαιώνεται από τον διαχειριστή. Οι αναρτήσεις που δεν θα είναι σωστά συμπληρωμένες, είτε δεν θα μπορέσουν να επιβεβαιωθούν, είτε θα είναι συμπληρωμένες με ψεύτικα στοιχεία, ΔΕΝ θα επιβεβαιώνονται και θα διαγράφονται οριστικά.
1.1 Στις αρμοδιότητες των διαχειριστών και των συνεργατών της σελίδας klemena.gr και της ομάδας μας στο facebook όπως και στο κόστος της ανάρτησης συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:
1) Ανάρτηση στη σελίδα klemena.gr & στην ομαδα μας στο Facebook “Ευρεση Κλεμμενων Auto-Moto-Truck”
2) Κοινοποίηση της ανάρτησης.
3) Ενημέρωση του ιδιοκτήτη του οχήματος για οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία που θα έχουμε στην διάθεσή μας.
4) Ενημέρωση της αστυνομίας όταν βρίσκεται το όχημα από εμάς ή τα μέλη μας.
5) Οπτική επαφή από απόσταση για κάποιο κλεμμένο όχημα για το οποίο μπορεί να διαθέτουμε πληροφορίες τοποθεσίας από μέλος της ομάδας ή από συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα., στη συνέχεια φωτογράφισης του οχήματος και ενημέρωσης των αρμοδίων αρχών(αστυνομίας) όπως και τον ιδιοκτήτη.
6) Παροχή πληροφοριών στην αστυνομία για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά κάποιο κλεμμένο όχημα που είναι καταχωρημένο στην ομάδα μας & στην σελίδα μας για την γρήγορη εύρεσή του.

Σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω από τους διαχειριστές ή συνεργάτες της σελίδας μας ή της ομάδας μας στο facebook:
1) Διεκπεραίωσης συνάντησης με υποτιθέμενο ύποπτο από κάποια υποτιθέμενη πληροφορία του ιδιοκτήτη του οχήματος.
2) Καμία δοσοληψία χρημάτων με υποτιθέμενους υπόπτους και γενικά με κανέναν εκτός του ιδιοκτήτη για το ποσό της καταχώρησης.
3) Καμία συνάντηση με υποτιθέμενους υπόπτους για εξαγορά κάποιου κλεμμένου οχήματος από υποτιθέμενους υπόπτους.

2. Κόστος Ανάρτησης

Θα υπάρχουν δυο πακέτα καταχώρησης ενός κλεμμένου οχήματος, τα πακέτα αυτά αναγράφονται παρακάτω.

2.1 Επί πληρωμή: Το κόστος της καταχώρησης είναι 50€ (συμπεριλαμβάνετε και το Φ.Π.Α.) και θα περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα  στοιχεία του οχήματος, επιπλέον φωτογραφίες ή και βίντεο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, επίσης στο παραπάνω κοστος συμπεριλαμβάνονται οι κοινοποιήσεις σε άλλες ομάδες, έξοδα επικοινωνίας αλλά και συνεργατών.  Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ορίσει αμοιβή για το όχημα του (εφόσον υπογράψει το έντυπο για τις αμοιβές το οποίο θα του σταλεί από εμάς). Η καταχώρηση δεν θα έχει χρονικό περιορισμό. Θα αφαιρείται μόνο με εντολή του ιδιοκτήτη ή αν έχει βρεθεί το όχημα. Επίσης η συγκεκριμένη καταχώρηση θα κοινοποιείται σε πολλές άλλες ομάδες του facebook αλλά και στους συνεργάτες της ομάδας μας σε κάθε πόλη της Ελλάδας όπου αυτοί υπάρχουν. Οι αποδείξεις θα αποστέλλονται εντός 24 ωρών.

2.2 Οι αγγελίες για τα ποδήλατα είναι δωρεάν.

3. Ορισμός Αμοιβών σε καταχώρηση

Ο κάθε ιδιοκτήτης οχήματος που θα επιθυμεί να αναφέρει την φράση «δίνεται αμοιβή» στην καταχώρηση του, θα λαμβάνει ένα email από την διεύθυνση info@klemena.gr το οποίο θα του αποστέλλουμε, στο οποίο θα αναγράφεται πως είναι σύμφωνος/η στην απόδοση της αμοιβής σε περίπτωση που βρεθεί το όχημά του/της, ο ιδιοκτήτης του οχήματος θα πρέπει να απαντήσει στο συγκεκριμένο email με τις φράσεις “Ναι Συμφωνώ” ή “Όχι δεν Συμφωνώ”. Επίσης θα προκαταβάλει το 50% του ποσού που είχε αναφέρει για την αμοιβή στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ορίζοντας ένα χρονικό περιθώριο. Εάν το όχημα δεν βρεθεί στο χρονικό περιθώριο που είχε ορίσει ο ιδιοκτήτης, τότε τα χρήματα που είχε προκαταβάλει θα του επιστραφούν πίσω με τον ίδιο τρόπο εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Η απόδοση αμοιβών αφορά και τα οχήματα που τα βρίσκει η αστυνομία από τη στιγμή που το συγκεκριμένο όχημα ήταν αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας klemena.gr

4. Απόρρητο

Σε κάθε καταχώρηση που θα γίνεται είτε για παρατημένο είτε για κλεμμένο όχημα, δεν θα αναφέρεται το όνομα ή κάποιο άλλο προσωπικό στοιχείο του καταχωρητή ή του ιδιοκτήτη οχήματος.

5. Ανταμοιβές προς τα μέλη της ομάδας από αναγραφόμενες αμοιβές

5.1 Αν παράδειγμα κάποιο μέλος μας υποδείξει που βρίσκεται ένα κλεμμένο όχημα(που δεν είχε οριστεί αμοιβή) με φωτογραφία, την ακριβή τοποθεσία (διεύθυνση) και αμεση επικοινωνία με τον Νικο Παππά στο τηλέφωνο 6936133057, θα ανταμείβεται. Παράδειγμα: αν το 25% από τα καθαρά έσοδα της εταιρείας τον Χ μήνα είναι 800€ και τον συγκεκριμένο μήνα βοήθησαν 20 μέλη να βρεθούν 20 οχήματα τότε τα 800€ θα διαιρούνται σε 20 μέλη με συνέπεια το κάθε μέλος που βοήθησε κατ’ αυτόν τον τρόπο στην εύρεση του οχήματος θα λάβει 40€ στο τέλος του μήνα. Όσο το ποσό των καθαρών εσόδων θα αυξάνεται τόσο θα αυξάνεται και το ποσό της ανταμοιβής και αντίστοιχα θα γίνεται και στην μείωση.

5.2 Όσο αφορά τις αμοιβές: Όταν κάποιος ιδιοκτήτης ορίσει π.χ. αμοιβή 2000€ για το όχημά του και βρεθεί κάποιο μέλος που θα βρει το όχημα τότε το συγκεκριμένο μέλος που βρήκε το όχημα θα λάβει το 30% από το καθαρό* ποσό των 2000€ επίσης θα λάβει συν και την ανταμοιβή σαν μέλος που αναφέραμε στο (Α) σκέλος.

*Καθαρά έσοδα είναι αυτά που μένουν αφού πληρωθεί η φορολογία για το συγκεκριμένο ποσό.

5.3 Όταν κάποιος ιδιοκτήτης αποδίδει την αμοιβή στην ομάδα, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να αποδώσει το:

α) Το 50% της αμοιβής για ποσά μέχρι 500€, στο μέλος που βρήκε το όχημα.

β) Το 33,3% της αμοιβής για ποσά άνω των 501€, στο μέλος που βρήκε το όχημα.

 

6. Οικονομικές συναλλαγές μεταξύ τρίτων.

Ο ιστότοπος klemena.gr και η ομάδα “Εύρεση Κλεμμένων” στο Facebook δεν αναλαμβάνουν καμία οικονομική συναλλαγή και δεν ευθύνονται για καμία οικονομική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει μεταξύ τρίτων για συναλλαγές εκτός του ιστότοπου και αντίστοιχα και της ομάδας του Facebook.

Η εταιρεία μας με Α.Φ.Μ. 164404895 δεν ευθύνεται για καμία συναλλαγή εκτός των τραπεζικών μας λογαριασμών και τρόπων πληρωμών που αναγράφονται στον ιστοτοπό μας www.klemena.gr. Κανένας διαχειριστής, υπάλληλος ή συνεργάτης μας δεν θα σας ζητήσει να μεταφέρετε λεφτά σε κάποιον άλλον τραπεζικό λογαριασμό ή παρεμφερή τρόπο πληρωμής εκτός των αναγραφόμενων στον ιστότοπό μας που ανήκουν στην εταιρεία.
Για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

7. Ειδοποιήσεις

Από τη στιγμή που δημιουργείτε ο προσωπικός σας λογαριασμός, αυτόματα δέχεστε να λαμβάνεται ειδοποιήσεις σε κάθε νέα καταχώρηση που θα πραγματοποιείται μελλοντικά από κάποιον άλλο χρήστη/μέλος ή διαχειριστή της ομάδας αλλά και των νέων που θα αναρτώνται στο blog της ιστοσελίδας.
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται αυτά τα μηνύματα ειδοποιήσεων, μπορείτε να μας στείλετε ένα email με τη λέξη «Απεγγραφή Καταχωρήσεων» όσο αφορά τις νέες καταχωρήσεις και «Απεγγραφή Blog» όσο αφορά τις ειδοποιήσεις των νέων άρθρων στο blog μας.

Επίσης μπορείτε να εγγραφείτε στη ιστοσελίδα μας για να ειδοποιείστε για τα παραπάνω αναφερόμενα χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Η διαδικασία εγγραφής ενημερώσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο κάτω μέρος της Αρχικής σελίδας στη σημείο που γράφει «Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο», στο πεδίο αυτό εισάγεται την ηλεκτρονική σας διεύθυνση email και πατήστε ΥΠΟΒΟΛΗ.

  

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν και αν βρεθεί το όχημα, ο διαχειριστής του ιστότοπου Νίκος Παππάς θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά(*μόνο από το συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό) για να σας καθοδηγήσει στον τρόπο παραλαβής του οχήματος. ΜΟΝΟ ο Νίκος Παππάς επικοινωνεί με τα μέλη της ομάδας από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς 6939938737, 6970133266.

Παρακαλούμε προσέξτε πάρα πολύ στους απατεώνες που υποδύονται τον Νίκο Παππά!!!

Αν το όχημα βρεθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, θα πρέπει να το αναφέρει στον διαχειριστή ώστε να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Τι πρέπει να προσέχουμε

  • Απαγορεύεται να κάνετε ανάρτηση οχήματος αν δεν είστε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης/ρια. Εκτός και μόνο αν είστε υπεύθυνος/η για το όχημα.
  • Απαγορεύονται οι αναρτήσεις παρατημένων οχημάτων με πινακίδες.
  • Παρακαλούμε να ελέγχετε όσο μπορείτε τα παρατημένα οχήματα πριν κάνετε την ανάρτηση του συγκεκριμένου οχήματος π.χ. ρωτήστε κάποιον από την γειτονιά αν ξέρει κάτι για το συγκεκριμένο όχημα
  • Παρακαλούμε προσέχετε στις αναρτήσεις παρατημένων οχημάτων.
  • Μη δώσετε ποτέ χρηματικό ποσό σε κάποιον που ισχυρίζεται πως ξέρει που βρίσκεται το κλεμμένο όχημά σας.
  • Προστατέψτε το όχημά με οτιδήποτε που σας παρέχει προστασία από κλοπή.
  • Μην αφήνεται ποτέ τα κλειδιά κάπου αλλού.

* ο τηλεφωνικός αριθμός αναγράφετε στη επικοινωνία του ιστότοπου αλλά και στις Πληροφορίες της ομάδας στο Facebook.

Την ανακοίνωση της αλλαγής μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ

Ο ιστότοπός www.klemena.gr και η ομάδας μας στο facebook ΕΥΡΕΣΗ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ AUTO-MONO-TRUCK, σε καμία περίπτωση δεν παρέχουν εγγύηση στην ανεύρεση κλεμμένου οχήματος.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.