Στη φάκα του νόμου οκτώ μήνες μετά τις πράξεις τους έπεσαν τρία αδέλφια Ρομά και ένας ομόφυλός τους, οι οποίοι το Φεβρουάριο έσπαζαν και έκλεβαν αυτοκίνητα στην περιοχή της Πυλίας και της Τριφυλίας.

Έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου – Νέστορος, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε αυτοκίνητα και σπίτι που είχαν γίνει το Φεβρουάριο σε Τοπικές Κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας.

Smart Start

Σε Πυλία και Τριφυλία

Όπως διαπιστώθηκε, στις 23 Φεβρουαρίου οι τέσσερις στην περιοχή του Λαγκούβαρδου έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα μικρής αξίας.

Την ίδια ημέρα και στην ίδια περιοχή έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσαν τσάντες που περιείχαν ρούχα, προσωπικά είδη, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Στη συνέχεια πήγαν στην περιοχή του Διβαρίου, όπου έσπασαν το τζάμι άλλου αυτοκινήτου και έκλεψαν μια τσάντα που περιείχε πορτοφόλι, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάρια τραπεζών, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά είδη. Κάποια από τα κλαπέντα βρέθηκαν από την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου πεταμένα σε κοντινή απόσταση.

Τέλος, στις 27 Φεβρουαρίου στη Μαραθούπολη πρωινές ώρες παραβίασαν το παράθυρο κουζίνας και αφαίρεσαν από το σπίτι χρυσαφικά και κοσμήματα μικρής αξίας.

Από βιντεοληπτικό υλικό και άλλα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι δράστες είναι τρία αδέλφια Ρομά 28, 36 και 39 ετών και ένας 43χρονος ομόφυλός τους. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Πηγή: tharrosnews.gr