Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει τη δράση κλέφτη που μπαίνει σε ταξί που ο οδηγός το είχε αφήσει για λίγο ξεκλείδωτο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τη στιγμή που δράστης επιχειρεί να κλέψει ένα ταξί που έχει σταθμεύσει για λίγο πίσω από τη Ροτόντα στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο.

Σύμφωνα με μαρτυρία αναγνώστη της Voria.gr, ο αλλοδαπός δράστης αντιλαμβάνεται πως ο οδηγός του ταξί έχει αφήσει το όχημα αναμμένο για να πάει για ένα λεπτό σε μαγαζί της περιοχής.

Εκείνη την ώρα, πηγαίνει στο όχημα και ανοίγοντας την πόρτα από την πλευρά του συνοδηγού, ψάχνει για τυχόν λεία, ενώ βγαίνει από το ταξί λίγα δευτερόλεπτα πριν επιστρέψει ο οδηγός, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τίποτα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αρμενοπούλου και Μανωλάκη Κυριακού, ενώ, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο ίδιος δράστης δεν ήταν μόνος του αλλά είχε τσιλιαδόρους στα γύρω καταστήματα. Η ίδια ομάδα ατόμων επιχείρησε να διαρρήξει ακόμη δύο οχήματα, στο ένα εκ των οποίων μπήκε.

Ο αναγνώστης υποστηρίζει ότι κλήθηκε η άμεση δράση, αλλά δεν πήγε περιπολικό -τουλάχιστον όχι όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση των δραστών.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής, καταγράφονται καθημερινά περιστατικά με εμπόριο ναρκωτικών, αγοραπωλησίες κλεμμένων κινητών και κλοπές περαστικών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: voria.gr

Smart Start