Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Αλισσό Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας και του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις ημεδαποί, από τους οποίους οι δύο ανήλικοι ηλικίας 15 και 17 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρας δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου σε βάρος των γονέων των δύο ανήλικων δραστών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αστυνομικοί του A στυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας και του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν χθες το απόγευμα, στην παραλία Αλισσού Δυτικής Αχαΐας, τους τέσσερις δράστες να αποσυναρμολογούν εξαρτήματα από τρεις μοτοσικλέτες.

Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους τέσσερις δράστες και διαπίστωσαν ότι και οι τρεις μοτοσικλέτες, πού βρισκόταν στο σημείο είχαν κλαπεί το τελευταίο τετραήμερο, από περιοχές της Πάτρας.

Smart Start

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στον τόπο του περιστατικού εξαρτήματα των μοτοσυκλετών όπως φίλτρο αέρα, εμπρόσθια, οπίσθια και πλαϊνά φτερά, ταμπελάκια με αριθμούς πλαισίου για κινητήρα, ενώ βρήκαν στην κατοχή των δραστών και κατέσχεσαν έξι κλειδιά, μία πένσα, τρία κατσαβίδια και ένα ξύλινο μαχαίρι, που χρησιμοποιούσαν για την αποσυναρμολόγηση των μοτοσυκλετών, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες αφού κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας.

Πηγή: policenet.gr