Συνελήφθησαν 6 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν χτες και σήμερα (8/9-9-2021), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, έξι (6) διακινητές, τέσσερις (4) αλλοδαποί και δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε αγροτική περιοχή του οικισμού Πέπλου Αλεξανδρούπολης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, διότι τους εντόπισαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) λαθρομετανάστες

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε ανάχωμα.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ, σε δασική οδό του Έβρου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ένας (1) αλλοδαπός διακινητής, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα τρείς (3) λαθρομετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο διακινητής μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη τέταρτη περίπτωση, σήμερα το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Βέννας – Φύλακα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, δύο (2) ημεδαποί, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκαν τέσσερα (4) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, Σουφλίου, Σαπών και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Smart Start