Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά (3) κλοπές και (1) απόπειρα κλοπής από φαρμακεία, (2) κλοπές δικύκλων και (1) απόπειρα κλοπής από κατάστημα, σε διάφορες περιοχές της Θήβας

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, χθες (09-04-2020) το μεσημέρι στη Θήβα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά πέντε (5) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα, από βραδινές ώρες της 08 έως και πρώτες πρωινές ώρες της 09-04-2020, σε διάφορες περιοχές της Θήβας.

Ειδικότερα, διακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ενέχονται στη διάπραξη:

  • (3) κλοπών και (1) απόπειρας κλοπής από φαρμακεία, με τη θραύση του υαλοπίνακα εισόδου τους. Οι συλληφθέντες αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (420) ευρώ, (10) κυτία με φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς και συρτάρι ταμειακής μηχανής, το οποίο βρέθηκε εντός κάδου απορριμμάτων της περιοχής και κατασχέθηκε.
  • (2) κλοπών δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίες εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
  • (1) απόπειρας κλοπής από κατάστημα εμπορίας ηλεκτρικών ειδών, ομοίως με τη θραύση του υαλοπίνακα εισόδου του.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, όπως διαπιστώθηκε, είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους, μετά την αποφυλάκισή του από Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Smart Start