“Ανάσανε” κυκλοφοριακά η πόλη του Σουφλίου, με την ενέργεια της δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Καλακίκου να προχωρήσει και να ολοκληρώσει την απομάκρυνση συνολικά 170 κατασχεμένων εκ μέρους της αστυνομίας αλλά και εγκαταλελειμμένων οχημάτων που εδώ και μια οκταετία καταλάμβαναν μεγάλη έκταση επί της οδού Παπαναστασίου.

Με εντολή του δημάρχου κ.Καλακίκου, οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δαρούσης σε συνεργασία με την αστυνομία, απομάκρυναν τα αυτοκίνητα αυτά που άλλα πήγαν για ανακύκλωση και άλλα μεταφέρθηκαν σε ειδικό χώρο. Έτσι απελευθερώθηκε ένας τεράστιος χώρος για τους πολίτες, που θα μπορούν πλέον εύκολα να παρκάρουν. Ιδιαίτερα άλλωσε τις ημέρες της λαϊκής αγοράς γινόταν χαμός.

Smart Start

Η ανακοίνωση του δήμου Σουφλίου αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα:

“Στα πλαίσια της αισθητικής αναβάθμισης και της ανάπλασης ζωτικών χώρων, ο Δήμος επιθυμεί όπως όλοι οι οικισμοί του, έτσι και η πόλη του Σουφλίου να ανταποκρίνεται και να ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της. Αφουγκραζόμενος και τα αιτήματα πολλών πολιτών για την απομάκρυνση των κατασχεμένων και , είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι υλοποίησε τη δέσμευσή του μέσα σε διάστημα ενός μόνο εξαμήνου απομακρύνοντας 170 οχήματα από τη συγκεκριμένη περιοχή οπότε και δόθηκε ένα τέλος στην άναρχη εικόνα που επικρατούσε.

Σημαντικό αποτέλεσμα αποτελεί επίσης, η ανάδειξη εκατόν εβδομήντα (170) θέσεων στάθμευσης που θα εξυπηρετούν και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα, οι πρόσθετες αισθητικές παρεμβάσεις τοπίου μπορούν με απλό και πρακτικό τρόπο να καταστούν απόλυτα εφικτές και άμεσα εφαρμόσιμες, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής και τη λειτουργική του δημόσιου αυτού χώρου.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας για μια πιο όμορφη πόλη του μεταξιού”

Πηγή: evros-news.gr

Smart Start