Σαν σήμερα 11 Απριλίου, πριν από δυο χρόνια ακριβώς ο Νίκος Παππάς με καταγωγή από τη Λειβαδιά δημιούργησε στο Facebook την ομάδα “Εύρεση Κλεμμένων Auto-moto-Truck”.

92325650 2926491910740474 7019987942093357056 n

Η ομάδα αυτή χάρη στο Νίκο Παππά και στα μέλη της βρίσκει κλεμμένα οχήματα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας αλλά και σε μερικές περιπτώσεις και εκτός συνόρων της όπως π.χ. στην Γερμανία, Ολλανδία και Ιταλία. Σε αυτό το έργο παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο τα μέλη της ομάδας τα οποία προέρχονται κατά βάση από την Ελλάδα αλλά και απ’ όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και μη Ευρωπαϊκές. 

Η ομάδα ξεκίνησε το έργο της εύρεσης κλεμμένων οχημάτων, αρχικά με πολύ λίγα μέλη που σήμερα απαριθμούν τους 62.000 μέλη μέσα σε μόλις δυο χρόνια, ενώ αυτός ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία καθημερινά. Ο ίδιος ο δημιουργός της ομάδας δεν περίμενε τον τόσο  μεγάλο αριθμό μελών όπως και την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Εδώ θέλουμε να αναφέρουμε το πρώτο όχημα που βρέθηκε και ήταν μια μηχανή Suzuki GSX-R 1300 που είχε κλαπεί από την Αλεξανδρούπολη.Untitled 5

Από τότε που δημιουργήθηκε η ομάδα και βρέθηκε το πρώτο όχημα, και μέχρι την σημερινή μέρα έχουν βρεθεί περισσότερα από 800 κλεμμένα οχήματα!!!

Σήμερα εκτός από τον πολυάριθμο αριθμό μελών στην ομάδα του Facebook, έχει δημιουργηθεί και μια ιστοσελίδα με το όνομα www.klemena.gr η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση των κλεμμένων οχημάτων βάση κατασκευαστή, τύπου οχήματος, περιοχή κλοπής και πινακίδες, με συνέπεια να δημιουργείται μια βάση δεδομένων όπου το κάθε μέλος μπορεί να βρει εύκολα οποιοδήποτε όχημα είναι καταχωρημένο σ αυτήν ή να καταχωρήσει κάποιος το κλεμμένο όχημά του. Κάθε τέλος του μήνα δημιουργούνται στατιστικά γραφήματα που μας βοηθούν να δούμε την πλήρη εικόνα της ζημιάς αλλά και να προστατευτούμε κατά κάποιο βαθμό από τις επόμενες κλοπές με τις συμβουλές που προκύπτουν από τα στατιστικά.

Στο άμεσο μέλλον ετοιμάζονται από μας τους διαχειριστές νέες καινοτόμες λύσεις για την πιο άμεση εύρεση των οχημάτων αλλά και νέες βάσεις δεδομένων για την καλύτερη λειτουργία που θα προσφέρουν μεγαλύτερα αποτελέσματα.

Εμείς οι διαχειριστές της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη της ομάδας για το έργο που προσφέρουν με την παρατηρητικότητα τους αλλά και τις κοινοποιήσεις που πραγματοποιούν καθημερινά όπου είναι και το κλειδί στην ανεύρεση οποιουδήποτε οχήματος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

***ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ***

Smart Start