Θα σας πω ένα περιστατικό σχετικά με την εύρεση πολύ πρόσφατης μηχανής.

Το χρονικό….

Στις 11 Απριλίου ένα μέλος της ομάδας, μας έδωσε μια πληροφορία πως η συγκεκριμένη μηχανή είναι στις φοιτητικές εστίες της περιοχής Ζωγράφου (Πολυτεχνειουπολη), αμέσως το ανέφερα στον ιδιοκτήτη της μηχανής με τον οποίον μιλήσαμε μέσω μηνυμάτων. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίστηκε πως πήγε εκεί την ίδια μέρα, βρήκε μια μηχανή σαν την δική του αλλά δεν ήταν δική του.

Στις 30 Απριλίου ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως βρήκε τη μηχανή του στις 29 Απριλίου και συγκεκριμένα το ανέφερε με το παρακάτω μήνυμα…

«Βρεθηκε χθες 29/4 μεσα στη πολυτεχνουπολη.   πολλα κλεμενα και διελυμενα εκει μεσα. Μενω ενεργος και ειμαι στη διαθεση σας.   ευχαριστω πολύ»

Πιθανότητα: Αν σε περίπτωση που δεν ήταν δική του η μηχανή στις 11 Απριλίου, προφανώς ο ιδιοκτήτης ξανά πήγε στην ίδια τοποθεσία που μας είχε υποδείξει το μέλος της ομάδας άλλη μέρα και βρήκε τη μηχανή του.

Σημείωση: Στην αρχική καταχώρηση της κλεμμένης μηχανής, είχε οριστεί αμοιβή 500€ από τον ιδιοκτήτη.

Έστειλα μήνυμα στον ιδιοκτήτη λέγοντας του πως τελικά χάρη στο μέλος της ομάδας βρέθηκε η μηχανή. Στο οποίο μήνυμα μου απάντησε και μας ευχαρίστησε. Σε δεύτερο μήνυμα του επιθύμησα σχετικά με την αμοιβή, και από κείνη την ώρα δεν είχαμε καμία απάντηση. (Τα μηνύματα στάλθηκαν χθες)

Συμπεράσματα: Δικά σας

Επειδή έχει παραγίνει το πράγμα με τις αμοιβές και δεν θέλουμε να ανεχόμαστε πως κάποιοι κοροϊδεύουν τα μέλη και την ομάδα τάζοντας αμοιβές που δεν αποδίδουν τελικά. Ούτε να έχουν τα μέλη μας την υποψία πως έχουμε λάβει τα λεφτά των αμοιβών και δεν τα έχουμε αποδώσει στους ανθρώπους που βοήθησαν στην εύρεση κάποιου οχήματος με αμοιβή.

Τις επόμενες 10 με 15 μέρες θα αλλάξουν πολλά πράγματα σχετικά με τις αμοιβές στην ομάδα.
Θέλουμε να γίνονται όλα σωστά, δίκαια και καθαρά ως προς τα μέλη και την διαχείριση.