Κλέφτης έκανε την πιο λανθασμένη επιλογή αυτοκινήτου, όταν και επιχείρησε να διαφύγει με ένα πολυτελέστατο και ηλεκτροκίνητο Tesla T3.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Μαΐου, σύμφωνα με το αστυνομικό Τμήμα της πόλης Μπάρστοου, στην κομητρία του Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, με τις Αρχές να δίνουν λεπτομέρειες για την απόπειρα ληστείας πέντε ημέρες αργότερα.

Το πρωί της 8η Μαΐου, ένας 21χρονος άνδρας άνοιξε την πόρτα του Tesla και ζήτησε από τον οδηγό του να το εγκαταλείψει. Αστυνομικοί κλήθηκαν στην οδό Ηστ Φρέντρικς όπου ειδοποιήθηκαν πως πραγματοποιείτο ληστεία αυτοκινήτου.


Ο καταγγέλλων δήλωσε πως ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, Tesla T3, άγνωστος άνοιξε την πόρτα του οδηγού και του φώναξε να βγει από το όχημα. Ο δράστης επιχείρησε στη συνέχεια να κλέψει το πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Ο ιδιοκτήτης έσβησε τη μηχανή του Tesla και κλείδωσε τον ληστή μέσα

Όπως περιγράφει στην ανάρτηση στο Facebook το αστυνομικό τμήμα της αμερικανικής πόλης, ο ιδιοκτήτης του Tesla κατάφερε να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να σβήσει τον κινητήρα του αυτοκινήτου, αλλά και να κλειδώσει τον δράστη στο εσωτερικό του Tesla.

Tentomaster

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, αντίκρυσαν το δράστη, που στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε με το όνομα Τσάρλι Σμιθ, εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν παρατήρησαν πως ίδρωνε ασυνήθιστα ενώ η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστη, κάτι που τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πηγή: iefimerida.gr

Smart Start