Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν πέντε άτομα την Παρασκευή 8 Μαΐου σε εταιρεία τροφίμων στου Ρέντη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 23:10 το βράδυ (η ώρα που αναγράφεται στο video είναι λανθασμένη), όταν έξω από την εταιρεία, που βρίσκεται επί της οδού Πάρνηθος, σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο Golf, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα.

Smart Start

Από το βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του και παρουσιάζει το zougla.gr, αρχικά φαίνονται δύο -μετά εμφανίζεται και τρίτος- από τους ληστές να εισβάλλουν από την είσοδο της επιχείρησης χρησιμοποιώντας λοστό. Με το που μπαίνουν στον χώρο, αρχίζουν να τον κάνουν άνω-κάτω ψάχνοντας για το χρηματοκιβώτιο. Εδώ να σημειωθεί ότι, όπως προκύπτει από τις κινήσεις τους, οι ληστές φαίνεται να είναι «διαβασμένοι», να γνωρίζουν δηλαδή ότι οι επικεφαλής της εταιρείας έχουν χρηματοκιβώτιο, καθώς ενεργούν πολύ γρήγορα (η ληστεία ολοκληρώνεται σε 3 λεπτά) και φαίνεται να ψάχνουν για συγκεκριμένα πράγματα.

Τελικά, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, το εντοπίζουν σε μία γωνία κολλημένο στον τοίχο και αρχίζουν με τους λοστούς να το ξεκολλούν και εν συνεχεία να το σέρνουν προς την έξοδο.

Έξω από την επιχείρηση τους περιμένουν ακόμα δύο συνεργοί τους. Ένας οδηγεί και ένας σπεύδει να τους βοηθήσει να τοποθετήσουν το βαρύ αντικείμενο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Μετά το «φόρτωμα», οι κακοποιοί επιβιβάζονται στο όχημα και γίνονται καπνός.

Δείτε το video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr

Πηγή: zougla.gr