Για μια καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο CHROME, το FIREFOX, το OPERA ή τον Internet Explorer.

Άρθρα

Με εντολή Πρωθυπουργού «ξηλώθηκε» ο Διοικητής του Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής

Με εντολή Πρωθυπουργού «ξηλώθηκε» ο Διοικητής του Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής

Kατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι Υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδης, κίνησαν τις διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών της ταλαιπωρίας των πολιτών μετά το χθεσινό κλείσιμο της Εθνικής Οδού

Οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την “ακώλυτη λειτουργία του έργου”.

Το Υπουργείο θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Επίσης με απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντικαθίσταται ο Διοικητής του Β Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής για λάθη και παραλείψεις της Τροχαίας. Ο καθένας οφείλει να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχει αναλάβει.

Smart Start

Η διάχυση ευθυνών, καταλήγει τελικά στο να μην λογοδοτεί κανένας. Κι αυτό η κυβέρνηση δεν θα το ανεχθεί. Όλοι κρινόμαστε. Υποχρέωση του κράτους είναι να διασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία, όρος της οποίας είναι και η υποχρέωση των οδηγών να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που λαμβάνουν.

Πηγή: policenews.eu

Σχόλια (2)


 1. Καιρός ήτανε….

  Σειρά έχει το αμαρτωλό τμήμα της Ομόνοιας!!!!

 2. 1) Τό ψάρι βρωμάει από τό κεφάλι !!!!!!!!
  2) Όταν φταίει ο Γάϊδαρος δέν χτυπάμε τό Σαμάρι !!!!!!!!!!
  3) Τό μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό !!!!!!
  4) Όποιος έχει τό μαχαίρι καί τό πεπόνι κόβει καί τρώει !!!!!!!!!! κ.λ.π – κ.λ.π………
  Αλλοίμονο στόν υφιστάμενο απροστάτευτο πού θά τόν πάρει η μπόρα καί θά τόν πνίξει….

Αφήστε το σχόλιό σας


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή