Άγνωστος διέρρηξε «Το Περιβόλι του Ουρανού» και εκτός από το μουσικό όργανο του συνθέτη έκλεψε και το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου

Έκκληση με στόχο να βρεθεί το ιστορικό του μπουζούκι που του έκλεψε άγνωστος ο οποίος διέρρηξε το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται απευθύνει ο σπουδαίος συνθέτης του λαϊκού τραγουδιού Χρήστος Νικολόπουλος.

Όπως είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος πρόκειται για ένα μπουζούκι το οποίο έχει από το 1982.

«Με αυτό έπαιξα πολλές επιτυχίες. Είναι ένα ιστορικό όργανο που έχει κατασκευαστεί από τον Παναγιώτη Βάρλα» σημείωσε και εξήγησε πως «άγνωστος διέρρηξε το μαγαζί και προφανώς έψαχνε για χρήματα. Πήρε το μπουζούκι μου, μικρόφωνα όπως αυτό της Πίτσας Παπαδοπούλου και προσωπικά αντικείμενα».

«Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα μία φιγούρα πεταλούδας» ανέφερε.

Σημειώνεται πως ο συνθέτης είχε πέσει θύμα κλοπής και στο παρελθόν όταν άγνωστοι είχαν μπει στο εξοχικό του σπίτι και είχαν κλέψει ένα άλλο μπουζούκι του.

Ο μουσικοσυνθέτης ζητεί όποιος γνωρίζει κάτι για την κλοπή και μπορεί να παρέχει κάποια σχετική πληροφορία να απευθυνθεί άμεσα στις αρχές.

Στο «Περιβόλι του Ουρανού» όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Νικολόπουλος τραγουδούν η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ευτυχία Μητρίτσα.


Πηγή: https://www.theblog.gr

Smart Start