Με χαρακτηριστική ψυχραιμία ο 54χρονος υπάλληλος του δήμου Θεσσαλονίκης σταθμεύει στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης το γερανοφόρο όχημα της υπηρεσίας και στη συνέχεια «σηκώνει» ένα σταθμευμένο όχημα. Πρόκειται για την τελευταία από τις πέντε κλοπές αυτοκινήτων που πραγματοποίησε από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και τις 11 Μαΐου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας, που εξασφάλισε το thestival, φαίνεται ξεκάθαρα ο τρόπος δράστης του 54χρονου. Όπως αποδείχτηκε, ο συγκεκριμένος υπάλληλος εντόπιζε εγκαταλελειμμένα οχήματα και αφού τα «σήκωνε» με τον γερανό, τα μετέφερε σε μάντρα μεταχειρισμένων για να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

Smart Start

Οι αστυνομικοί είχαν αντιληφθεί τη δράση του και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι, παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί και να εκτιμηθεί εν συνόλω η δράση του και να αποφασιστεί στη συνέχεια η ποινική του μεταχείριση. Ενόψει της προκαταρκτικής, αποφασίστηκε να μην απαγγελθούν στην παρούσα φάση κατηγορίες εις βάρος του και κατόπιν αυτού αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Πηγή: thestival.gr