Μεγάλη επιχείρηση – σκούπα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Κουμουνδούρου, στο Άνω Καλαμάκι, πίσω από το μετρό του Αλίμου, για την απομάκρυνση αυτοκινήτων χωρίς πινακίδες. Την επιχείρηση συντόνισε ο ίδιος ο δήμαρχος, σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους, Γιάννη Αντωνάκη και Γιώργο Μακαριγάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννη Βέργη.

«Δημιουργήσαμε ένα τοπικό θεσμικό πλαίσιο, τοπική νομοθεσία, που έχει το δικαίωμα να κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο και απαγορεύσαμε εδώ και τρεις μήνες να υπάρχουν αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες, αφημένα σε δρόμους και πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους» είπε στο NOTIA.GR, ο Ανδρέας Κονδύλης

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης της νομοθεσίας απόψε έχουμε μια μεγάλη επιχείρηση απόσυρσης οχημάτων από την οδό Κουμουνδούρου. Θα απομακρυνθούν 9 οχήματα και θα συνεχίσουμε τις σκούπες ξανά και σε αυτό το δρόμο αλά και σε άλλα σημεία της πόλης όπου έχουμε εντοπίσει ότι γίνεται κατάχρηση και έχουν μετατραπεί σε νεκροταφεία αυτοκινήτων.

Θα γίνει έρευνα για να διαπιστώσουμε αν κάποιες πινακίδες είναι κλεμμένες ή πλαστές και θα υπάρξουν κι ποινικές κυρώσεις. Στόχος μας, η προστασία του δημόσιου χώρου και η καλύτερη ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της πόλης μας».

spa16
spa5
sapa21
sapa20
sapa19
sapa18
sapa17
sapa15
sapa14
sapa13
sapa12
sapa11
sapa10
sapa9
sapa8
sapa7
sapa6
sapa4
sapa3
sapa1

Πηγή: notia.gr

Smart Start