Χειροπέδες σε έναν 29χρονο, ενώ ο συνεργός του διέφυγε

Κινηματογραφική κλοπή αυτοκινήτου και καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στα Νότια Προάστια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vradini.gr.

Οι δράστες παραβίασαν αυτοκίνητο Smart που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, και άρχισαν να το σπρώχνουν με σκοπό να το κλέψουν. Οι γείτονες τους αντιλήφθηκαν και τηλεφώνησαν στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης. Μέχρι να φτάσουν τα περιπολικά στο σημείο, οι δύο κλέφτες έθεσαν σε λειτουργία το όχημα και εξαφανίστηκαν.

Μετά από αναζητήσεις το Smart εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη. Οι δράστες, νιώθοντας το κλοιό να στενεύει γύρω τους, και τους αστυνομικούς να τους πλησιάζουν, εγκατέλειψαν το όχημα στη συμβολή των οδών Σολωμού και Επαμεινώνδα. Αρχίσαν να τρέχουν στα στενά της περιοχής και να περνούν μέσα από τις αυλές σπιτιών. Τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 29χρονο, ενώ ο συνεργός του διέφυγε.

Στο εσωτερικό του Smart βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ το όχημα αποδόθηκε στον 42χρονο ιδιοκτήτη του.

Πηγή: vradini.gr