Για μια καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο CHROME, το FIREFOX, το OPERA ή τον Internet Explorer.

Άρθρα

Απολογισμός Δεκεμβρίου για τα οχήματα που βρέθηκαν

Απολογισμός Δεκεμβρίου για τα οχήματα που βρέθηκαν

Τον Δεκέμβριο μήνα βρέθηκαν 58 οχήματα εκ των οποίων στα 4 από αυτά δινόταν αμοιβή.

1ος λόγος που αναφέρω την αμοιβή είναι γιατί θέλω να τονίσω σε μερικούς που έγραψαν σε κάποια σχόλια πως βρίσκονται μόνο τα οχήματα που αναφέρουν αμοιβή, ΔΕΝ ισχύ αυτό και αυτό φαινεται από τα νούμερα.

2ος λόγος που το αναφέρω είναι για να μη πιστεύουν κάποιοι πως ενώ παίρνουμε αμοιβές δεν το αναφέρουμε. Γι αυτόν τον λόγο σας παραθέτω την παρακάτω εικόνα που είναι από τον λογαριασμό της ομάδας στον οποίο γίνονται οι πληρωμές και δείχνει τις δωρεές που έχουν γινει στην ομάδα. Κανείς απο αυτά τα τέσσερα οχήματα δεν έκανε καμια δωρεά προς την ομάδα παρ όλο που τα συγκεκριμένα τέσσερα οχήματα βρέθηκαν μονο χάρη στην συμβολή των μελών της ομάδας.

Κάθε τέλος του μήνα θα κοινοποιούμε όλες τις αναφορές με νουμερα για να έχουν όλα μας τα μέλη μια καθαρή εικόνα για το έργο της ομάδας.

Σχόλια (2)


  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΡΑΠΑΣ

    Αμοιβή πρέπει να δώσουμε όλοι αν βρεθούν τα αυτοκίνητα μας

  2. Φίλε μου, ειλικρινά δεν περιμένουμε ποτέ να δώσουν όλοι αμοιβή για τα οχήματα που βρέθηκαν γιατί μπορεί κάποιος να μην έχει λεφτά ούτε 20€ παραπάνω για να μας δώσει και το σεβόμαστε αυτό. Το μόνο που δεν θέλουμε να γίνεται είναι να τάζει κάποιος αμοιβή στη ανάρτηση και μετά να κάνει τον κινέζο. Είναι άσχημο και είναι σαν να εκμεταλλεύεται το κάθε μέλος μας για να κάνει τη δουλειά του, που στο κάτω κάτω δεν τον πιέζει κανείς να τάξει αμοιβή και να το αναφέρει. Για μας η κάθε καταχώρηση είναι το ίδιο, είτε τάζει αμοιβή είτε όχι.

Αφήστε το σχόλιό σας


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κορυφή