Για μια καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο CHROME, το FIREFOX, το OPERA ή τον Internet Explorer.

834 ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΜΒ-9965 (Φωτο)

  • Προβολές: 328

Περιγραφή

Άλλο ένα αυτοκίνητο ανασύρθηκε από  αρδευτικό κανάλι στο ύψος της Κουλούρας. Η ανάσυρση έγινε μετά από συντονισμό των υπηρεσιών, της αστυνομίας και ειδικού συνεργείου.

Στην επιχείρηση συμμετείχε δύτης ο οποίος μπήκε στο νερό για να πραγματοποιήσει την ασφαλή πρόσδεση με ιμάντες ώστε να τραβήξει ο γερανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο το έριξαν μέσα στο κανάλι πριν από τέσσερις μέρες περίπου αυτοί που το χρησιμοποίησαν για κάποια παράνομη ενέργεια.

Έγινε ταυτοποίηση και εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια υπόθεση που διερευνάται στην Ημαθία ή σε όμορο νομό.

Όπως προέκυψε, το αυτοκίνητο κλάπηκε τα χαράματα της 26ης Απριλίου από την πυλωτή οικοδομής στην περιοχή «Παπάκια» στη Βέροια και σύμφωνα με ενδείξεις, χρησιμοποιήθηκε στη διάρρηξη σε Ι. Ναό, στο Μακροχώρι.

Στη συνέχεια οι δράστες τον έριξαν στο κανάλι για να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Το αρδευτικό κανάλι Κουλούρας-Μέσσης το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της περιοχής και μεταξύ των άλλων είναι ενεργειακή πηγή λειτουργίας υδροηλεκτρικής μονάδας έξω από το Μακροχώρι, αποτελεί το σύνηθες «αποθετήριο» κλαπέντων αυτοκινήτων τα οποία, αφού τα χρησιμοποιήσουν οι δράστες διαφόρων παράνομων πράξεων, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα ίχνη στα νερά.

Φωτογραφικό Υλικό και κείμενα Πηγή: verianet.gr

Renia Apostolopoulou Εκλάπη το αυτοκίνητο των γονιών μου κατά τη διάρκεια του βραδιού 26/4 , από την οδό Σμύρνης στα παπάκια στη Βέροια. Το αμάξι είναι παλιό Mazda 323f, πράσινο μπλε , με αριθμό πινακίδας ΗΜΒ 9965. Οι 2 φωτογραφίες είναι από το μοντέλο του αυτοκινήτου που βρήκα στο ίντερνετ. Κάντε κοινοποιήσεις παρακαλώ!!

Ημερομηνία : 26 Απριλίου 2020
Type : Βρέθηκαν
Color : Μπλέ
Πινακίδα Οχήματος : ΗΜΒ-9965
Τοποθεσία : Βέροια, Ν. Ημαθίας

Αφήστε το σχόλιό σας


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Smart Start
Κορυφή